Te hallottál már a gyermekálmok boltjáról?

Te hallottál már a gyermekálmok boltjáról?
5 (100%) 7 szavazat

A Játékfarm egy debreceni székhelyű webáruház, ami online az egész ország területéről elérhető. Első ránézésre olyannak tűnhet, mint a többi játékokat forgalmazó bolt, ám egy nagyon fontos különbség van: a különböző életkorban lévő gyermekek készségfejlesztését kiemelten fontos feladatuknak érzik. Bármely korosztályról, bármilyen képesség fejlesztéséről legyen szó, itt minden megtalálható, amiben a gyerekek örömüket lelik, és amivel játék közben tanulhatnak, fejlődhetnek.

Kiknek ajánljuk a Játékfarmot?

Mindenkinek, aki…

  • ajándékot keres gyermekeinek, gyerek rokonainak
  • hasznos és igényes játékot szeretne vásárolni
  • fejleszteni szeretné gyermekét bizonyos területeken
  • társasjátékot keres a családnak vagy magának
  • szeret egyedül is játszani

Miért a Játékfarm?

A puding próbája az evés, tehát próbáld ki, és megtudod!

Egyrészről a Játékfarm megálmodója 17 évig óvónőként dolgozott, és ez idő alatt nagyon sok tapasztalatot szerzett a gyermekek fejlesztése és a különböző fejlesztő játékok területén. Készségesen áll minden érdeklődő rendelkezésére személyesen, online vagy akár telefonon, aki tanácsot kérne a játékokkal kapcsolatban.

Másrészről, a Játékfarm csapata számára nagyon fontos a személyes kapcsolat, a vevők állnak a vásárlás középpontjában. Igyekeznek kielégíteni az egyedi igényeket is, valamint mindenről tájékoztatni az ügyfeleket a vásárlási folyamat során. Fontos céljuk, hogy a vevőik ne csupán megtalálják az ideális játékot, hanem elégedettek is legyenek a vásárlás körülményeivel!

Nézz szét a termékkategóriák között, válogass a legjobb fejlesztő- és társasjátékok közül! Olvass bele a blogba, ahol sok érdekességet találsz a játékokról, a fejlesztésről, aktualitásokról!

Várunk szeretettel vásárlóink táborába!